Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Вие сте в: Начало » За нас

За нас

techno-mobile.eu е медиен проект от ново поколение, насочен към новите технологии и мобилния начин на живот.

 

Съществува една група от хора, които все по-често са сочени като основен двигател за промените в съвременното общество. Млади, динамични, отворени към новите технологии. Хора, които работят много, но не затворени в едно офисно пространство, усъвършенстват се и се обучават през целия си живот, и са в непрекъснато движение.

 

Общото между тях е, че във всеки един момент могат да ви разкажат кое е модерното заведение в Париж или Лондон, знаят чудесно кое европейско летище има WiFi и дори и да живеят в България, те се чувстват граждани на Европа много преди приемането на страната ни в Европейския съюз.

 

Сайтът techno-mobile.eu е насочен именно към тази аудитория. Хора, които са млади (най-малкото по дух), които пътуват често и са отворени към новите технологии. За тях ще се стремим да предоставяме най-актуалната информация от света на мобилните комуникации, новите технологични устройства, аудио, фото и видео техниката, софтуера, мобилния бизнес и мобилното забавление.

 

Тук ще можете да намерите подробности за най-новите продукти от сферата на преносимите и джобни компютри, телефоните, камерите и плеърите, гейм конзолите и фотоапаратите. Сериозно място ще бъде отделено и на софтуерните приложения и услугите, които ще можете да използвате с тях, както и на новите комуникационни стандарти.


Авторите в Techno-mobile.eu са:

Ина Желева
Зорница Таскова
Георги Марков
Кристиян Антонов
Красимир Стоянов
Момчил Зарев
Иван Иванов
Ангел Козлуджов
Светлин Желев