Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Вие сте в: Начало > Ревюта > LG G3

Ревюта

Новината е представена
от Tsvety Arsova [редактор]


LG G3

Сред най-ярките характеристики на новия G3 са:

Ÿ  5.5 инчов Quad HD дисплей с 538ppi, четири пъти по-висока резолюцията на HD и почти два пъти по-висока резолюция от Full HD дисплей.

Ÿ  13MP OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus / Оптически стабилизатор на картината) камера с революционен Laser Auto Focus (Лазерен Автоматичен Фокус), който може да снима забележителни и поразително ясни снимки за само част от времето, нужно на обикновените камери на телефони. 

Ÿ  Полиран метален заден панел, който е лек, не остават пръстови отпечатъци и e най-вече красив.

Ÿ  Аркообразна форма (Floating Arc), която е невероятно удобна, когато смартфонът се държи с една ръка  и въплъщава иновативното дизайн наследство на Rear Key.

Ÿ  Нов дизайн на потребителския графичен интерфейс (GUI), който е в унисон с мотото „Simple is the New Smart“ на G3.

Реалистична картина на дисплея

Репутацията на LG, когато става въпрос за дисплеите, е отлична. Разработването на  спиращия дъха Quad HD дисплей на G3 е резултат от дългогодишни иновации в тази сфера. С гъстота на пикселите от 538ppi, Quad HD дисплеят на G3 поставя нови стандарти при картината и изживяването на потребителите. Този дисплей възпроизвежда картини, които са по ясни и с по-голям контраст от традиционните дисплеи на смартфоните. Със своите 5.5 инча, LG G3 може да се похвали със съотношение на екрана от 76.4 процента спрямо целия телефон, с изтънени панели, така че телефонът да предава комфортно усещане в ръката, което е идентично с това на по-малък телефон.

Предизвикателството пред инженерите на LG е било свързано с това, да съчетаят дисплея с висока резолюция на G3 с батерия, чиято технология да е също толкова иновативна. Затова LG оборудва своя G3 с 3,000mAh подвижна батерия, която е оптимизирана така, че да увеличи допълнително ефективността си. Тайната за многократното увеличение на живота на батерията се крие в заместването на метала от катода с графит, а резултата е батерия, която може да отговори на ултрависокото представяне на Quad HD дисплея  без телефона да загуби мощността си по средата на деня.

Просто Пленителен

Високотехнологичната 13MP OIS+ камера на G3 е проектирана да улавя специалните моменти от живота ни бързо и лесно в момента, когато се случват, а не задължително когато Вие искате да се случат. Това е факт благодарение на иновативния лазерен автоматичен фокус на G3, пръв по рода си в индустрията на смартфоните. Тази технология позволява на G3 да улови най-добрите моменти, дори при слаба светлина, като измери разстоянието между субекта и камерата чрез лазерен лъч. По този начин чрез G3 ще се лишите от размазаните снимки на детето Ви, докато отбелязва първия си гол или от пропуснатите възможности за снимка на дъщеря Ви, защото камерата се е чудила твърде дълго върху кое дете от детската площадка да се фокусира. С доказалата се и много популярна OIS+ технология, която за пръв път се използва при  G Pro 2, G3 със сигурност ще впечатли дори и най-взискателните любители на фотографията.

LG опростява и самия процес на улавяне на специалните моменти. Вместо да фокусирате субект в режим на привю и чак след това да натиснете бутона за снимане, с G3 щом потупате върху желания субект на дисплея за да го фокусирате, автоматично се задейства и заснемането. Нещо повече, предната 2.1 мегапикселова камера съчетава няколко нови подобрения, като по-голям сензор за картината и по-голям отвор на блендата за повече пропускливост на светлината и по-добре изглеждащи селфита. Уникален ход е предприет като допълнение към режима за заснемане на стандартно селфи, включващ управление с жестове – когато сте готови да снимате просто започнете да свивате ръката си в юмрук и G3 ще разпознае жеста Ви, след което ще започне автоматично отброяване на три секунди. Не може да бъде по-просто.  

Когато говорим за видео, G3 предлага първокласно качество на звука чрез инстинктивни микрофони, които преценяват средата, за да определят оптималното ниво на звук за най-чист запис. С вградения 1W говорител с Boost AMP, потребителите могат да се насладят на видеа и музика, придружени от по-богати звуци и по-чисти тонове.

Балансиран и опростен дизайн

Дизайнът Floating Arc на G3, с неговата ергономична арка и тънък страничен профил предоставя невероятно удобен захват за всекидневна употреба с една ръка. The Rear Key продължава да свързва иновативния дизайна на LG и качествени материали с новопроектираните и функционални бутони за включване и звук. От LG също са подобрили сложните технически елементи, намиращи се на гърба, които вече са подредени по изчистен и стилен начин, допринасяйки за цялостната визия в унисон с балансираният дизайн на G3. Стилното метално покритие с матиран завършек помага на G3 да изглежда изчистен, както и предпазва от пръстови отпечатъци. Телефонът ще се предлага в пет цвята: черен металик, копринено бяло, искрящо златно.

Като допълнение към външния му вид, LG избират минималистична визия на интерфейса, съчетана с опростени графики. Кръглият мотив в графиката на интерфейса е вдъхновен от формата и концепцията на логото на LG, така че отразява не само уникален стил, но и идентичност.

Опростен UX, напомнящ за простите удоволствия

В допълнение към отличните си технологични спецификации, LG издига своя „Learning from You“ подход до едно съвсем друго ниво. С новите UX характеристики, позволяващи на потребителите да изпитат уникално изживяване, каквото никой друг  LG смартфон не е предизвиквал. Тези характеристики включват:

Умна клавиатура: Адаптивната технология учи докато пишете, помагайки Ви да въвеждате по-бързо и с по-малко грешки. Умната клавиатура намалява сбърканите думи с до 75 процента като следи и анализира навиците на писане и интуитивно „знае” коя дума потребителят иска да въведе. Височината на клавиатурата може да бъде регулирана за по-добро напасване с ръцете на потребителя и позицията на палците. Отделните бутони също могат да бъдат персонализирани с често използвани символи за по-бързо въвеждане.

Умно напомняне: Също като личен асистент, Smart Notice помага с предложения и препоръки според поведението на потребителя според различната употреба на телефона и местоположението. Smart Notice може да Ви напомни за обаждане, което не сте приели по-рано и да Ви попита дали искате да се обадите на този човек. Ако има голям брой неизползвани файлове или приложения на Вашия G3, които заемат ценно място, Smart Notice ще Ви попита дали бихте искали да ги изтриете или да ги деинсталирате. Главното нещо, което разграничава Smart Notice от другите лични асистенти са неговите възможности за естествен език. Например, вместо просто да показва дневната температура и прогнозата за времето, Smart Notice ще Ви отправи препоръка като например „Днес може да си вземеш чадър, защото най-вероятно довечера ще вали.”

Умна сигурност: Понеже LG разбира важността на това, личната информация да бъде защитена, когато смартфоните се разменят, отдават, забравят, губят или в случаите, когато са откраднати,  LG G3 предлага редица засилени мерки за сигурност като:

Knock CodeTM, който позволява на потребителите да отключват телефона си с поредица от потупвания. Сливайки сигурност и удобство, потребителите могат да създадат персонализиран код, който може да се въведе навсякъде по екрана. С G3, потребителите имат възможността да използват KnockON, за да събудят екрана, за да видят часа, както и директно да отворят  началния екран чрез Knock CodeTM.

Content Lock поддържа личните данни и файлове в безопасност и скрити когато споделяш G3 с приятели. Когато G3 е свързан с компютър, Content Lock не позволява преглед на файловете, така данните са в безопасност. Заключените файлове могат да бъдат записани или на вградената памет на G3 или на  microSD карта.

Kill Switch предоставя на притежателите на G3 възможността да деактивират телефона си от разстояние при евентуален случай на кражба. Kill Switch също позволява съдържанието на G3 да бъде изтрито, така че личната информация да не бъде застрашена. Kill Switch има и собствено антивирусно сканиране, дистанционно изтриване на информация и заключване и други основни характеристики.

LG също предлага колекция от нови висококачествени аксесоари, създадени специално за G3:

QuickCircleTM калъф: Предлага се в пет цвята, калъфът QuickCircleTM предоставя бърз достъп до често използвани функции като обаждане, писане на съобщения, слушане на музика и използване на камерата – всичко това от специален QuickCircle прозорец, без да е нужно отваряне на капака. В допълнение към калъфа QuickCircleTM, LG предлага и изънени предпазващи калъфи /Slim Guard Cases/ и висококачествени изтънени твърди калъфи /Slim Hard Cases/, които да защитават  G3 по стилен начин.

LG Tone InfinimTM (HBS-900): Проектиран в сътрудничество с Harman/Kardon, Bluetooth стерео слушалките предоставят перфектно качество на звука, заедно със стилен дизайн. Направени с технология за прибиращ се кабел и бързи бутони за лесен достъп и търсене, например докато тичате, Tone Infinim също притежава функцията Name AlertTM , за да Ви уведоми вербално когато някой Ви звъни, преди да вдигнете.

Безжично зарядно: Компактно и сгъваемо, зарядното на LG е оптимизирано за лесен пренос. Съвместимо с Qi технологията за безжично зареждане, безжичното зарядно на LG прави така, че да сте със зареден телефон възможно най-лесно.

Стартирайки на 28 март, в Южна Корея, LG G3 ще се предлага на световния пазар от над 170 партньора.

Премиерата на LG G3 в България ще е на 26 юни 2014.

Основни Спецификации:

 1.  Chipset: Qualcomm Snapdragon 801 (up to 2.5GHz Quad-Core)
 2.  Дисплей: 5.5 инчов Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)
 3.  Памет: 16/32GB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / слот за microSD (най-много 128GB)
 4.  Камера: Задна 13.0MP с OIS+ и лазерен автоматичен фокус Laser Auto Focus / Предна 2.1MP
 5.  Батерия: 3,000mAh (подвижна)
 6.  Операционна система: Android 4.4.2 KitKat
 7. Размер: 146.3 x 74.6 x 8.9mm
 8.  Тегло: 149g
 9. Мрежи: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
 10. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,
 11. SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
 12. Цветове: черен металик, копринено бяло, искрящо златно.
 13. Други: Smart Keyboard, Smart Notice, Knock CodeTM , Guest Mode и други.

Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net
От: oukshpuux
Дата: 20.01.2017 1:01:12
KyDiY1 <a href="http://csjluefomwmu.com/">csjluefomwmu</a>, [url=http://xpacslrqzfkc.com/]xpacslrqzfkc[/url], [link=http://ituaswcsgnyq.com/]ituaswcsgnyq[/link], http://wiqwyvzphtve.com/
От: ruzajxwd
Дата: 31.08.2015 23:23:42
RoMWQ7 <a href="http://rqpxuxymvtna.com/">rqpxuxymvtna</a>, [url=http://brjssstbbhpc.com/]brjssstbbhpc[/url], [link=http://ebhpzytdekko.com/]ebhpzytdekko[/link], http://pnlssuruxzia.com/

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни