Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Ревюта

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


TP-Link Archer C7 AC1750 е иновативен и евтин рутер за дома

TP-Link Archer C7 AC1750 е иновативен безжичен двудиапазонен рутер за дома, подходящ е за повечето обикновени потребители, както и за напреднали геймъри. Устройството се предлага на повече от прилична цена – около 90 щатски долара (в Amazon) и осигурява отлична връзка. Mного от по-старите и далеч по-бавни модели на други производители се продават на цена, близка до тази на Archer C7 AC1750. Евтината джаджа спокойно покрива възможностите на далеч по-скъпи рутери, които се предлагат на двойна цена при сходни параметри. Обхватът му е повече от отличен и покрива голяма площ, без да се нуждае от усилвател. Сигналът му е силен и преминава през няколко бетонни и тухлени стени. Това предполага също удобна експлоатация и за офиси, заведения или по-големи помещения.
Характеристиките му са отлични за цената: рутерът поддържа протоколи 802.11a/ac/ b/g/n при едновременна работа на честота 2.4 GHz със скорост до 450 Mbps и на честота 5 GHz със скорост до 1300 Mbps, което гарантира капацитет за пренос на данни от общо 1750 Mbps (което се подразбира и от името на устройството). Така докато през по-ниския диапазон се сърфира в интернет например, през другия може да се поддържа видео стрийм безпроблемно или да се играе някоя тежка онлайн игра. Archer C7 има два USB порта за свързване с външни устройства. Рутерът е оборудван и с един Gigabit WAN порт, както и четири Gigabit LAN порта, които гарантират отлична скорост. Софтуерът е сравнително лесен за по-напредналите потребители, но някои хора може да се затруднят с него.
По отношение на дизайна – рутерът не блести с нищо по-специално от повечето модели на пазара. Черният цвят е стандарт, но по повърхността остават отпечатъци от пръсти и трябва да се чисти прах по-често, отколкото примерно при белите рутери. Трите антени са доста големи, но не се натрапват с вида и размера си.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни