Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Съветите на спеца

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


TP-LINK пусна мобилни аксесоари за една успешна ваканция

TP-LINK разширява портфолиото си от аксесоари за мобилни устройства на българския пазар, похвалиха се от гиганта. Сред тях са два нови модела външни батерии с капацитет 6700mAh и 15600mAh, две HD видеокамери за наблюдение и преносими тонколонки Groovi Ripple с мощност 4W и технология RealSound за незабравима ваканция.

TL-PBG6700 е външна премиум батерия с ултра компактен дизайн за супер бързо зареждане и презареждане. Батерията LG, част от поредицата Powerbank Vivid, осигурява по-дълъг живот на устройството; има 500 цикъла на зареждане и разширен капацитет дори и при ниска температура, като по този начин осигурява с до 30% повече заряд, дори и в студено време. Батерията предлага разширена съвместимост с IOS, Android и Windows и повечето преносими устройства зареждани чрез USB. TL-PBG6700 ще е налична за закупуване в България от август 2016 на цена от 49 лв с ДДС.

С подобни характеристики, но с много по-висок енергиен капацитет от 15600mAh е проектираната за дълги пътувания батерия TL-PB15600. TL-PB15600 поддържа до 8,2 зареждания за iPhone SE, 7,7 зареждания за iPhone 6s, 4,4 зареждания за Galaxy S7 и 2,6 за iPad mini 4. Батерията се зарежда напълно за 5,8 часа на 5V/1A, или за 13,3 часа на 5V/1A. Устройството е снабдено с фенерче, подходящо за тези, които обичат да къмпингуват. Продуктът ще се предлага на пазара през август на цена от 69 лева с ДДС.

Моделите камери NC219 и NC230 заснемат в HD формат и предоставят ясни и детайлни изображения, H264 компресия за стрийминг на видео без да се налага използването на широко честотна лента. Камерите се инсталират лесно и бързо и може да се осигури достъп до тях от всяко мобилно устройство с помощта на приложението tpCamera. Разполагат с функция за разпознаване на движение и шум и изпращат известия по телефон, за да могат потребителите да са винаги наясно с това, което се случва в наблюдаваната зона. В допълнение, NC230 разполага и с нощно заснемане. Двата модела ще бъдат на налични за продажба от този месец на цени 115 лв с ДДС за NC219 и 119 лв с ДДС за NC230.

За потребителите, които се нуждаят от постоянна интернет връзка, която да споделят с приятели, но без да жертват батерията на телефоните си, MiFi рутерът M7300 е най-модерният 4G LTE вариант. M7300 е съвместим с всички честоти 4G и скорост за сваляне до 150Mbps. Устройството разполага с 2000mAh батерия, осигурява свързаност до 10 часа и споделяне на връзката с до 11 устройства (10 Wi-Fi + 1 жично). Продуктът е наличен и е с препоръчителна цена от 239.00 лв. с ДДС.

За потребителите, които предпочитат вълнуващи почивки с висококачествено аудио и приятели, преносимите тонколонки Groovi Ripple с са идеалното решение със своята 4W мощност, технология RealSound и до 4 часа самостоятелна работа. Колонките могат да бъдат свързани към смартфон или всякакво друго мобилно устройство чрез технологията Bluetooth 4.0 и осигурявят обхват на аудиото до 20 метра. Колонките могат да бъдат закупени на цени от 89 лв с ДДС.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни