Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


VIVACOM лансира новия семеен таблет на Lenovo Tab3 8

Последният таблет на Lenovo Tab3 8 може да бъде намерен в магазините на VIVACOM, обявиха от оператора.

Lenovo Tab3 8 е подходящ, както за работа, така и за забавление като гледане на филми, игри и слушане на музика. Таблетът е проектиран така, че да може да бъде използван от всеки член на семейството, благодарение на възможността за индивидуални настройки на профилите на всеки потребител. За най-малките е предвиден детски режим, който осигурява по-голяма сигурност и лесен начин за използване.

Към характеристиките на Lenovo Tab3 8 се прибавят още 5 MP основна и 2 MP селфи камери, както и 16 GB памет пространство, с които може да се съхранят най-важните семейни моменти. Към това е добавен и вградения Dolby Atmos Audio за кристално качество на звука.

8-инчовият HD IPS дисплей се отличава с ясна и детайлна картина, а технологията Adaptive display позволява адаптиране на изображението спрямо съдържанието, така, че да се минимизира натоварването на очите.

Устройството е оборудвано с 4 ядрен, 1 GHz процесор за повече скорост при работа, а за по-добро сърфиране в интернет поддържа и 4G мрежа. Операционната система, под която работи Lenovo Tab3 8 е най-актуалната Android 6.0 Marshmallow.

Tab3 8 от Lenovo ще се предлага на цена от 2.90 лв./мес. с i-Traffic XXL, който през ноември е с 25% отстъпка от месечната такса и удвоени MB, за целия срок на договора.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни