Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор

Специалистът при дисплеите AOC представя достъпен монитор за универсална употреба с диагонал 31.5” (80.01 см) и QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела):  Q3279VWF – представител на 79-та серия. Този стилен монитор има ултра тънък дизайн с елегантна стойка със сребристо покритие, която перфектно се съчетава с всекидневния интериор. Поддръжката на FreeSync и времето за реакция от 5 ms ще посрещнат нуждите на потребителите, които понякога разпускат с игри. С препоръчителна крайна цена от само 589 лв. с ДДС, Q3279VWF ще се появи в магазините през декември и ще предложи внушителен размер и висока резолюция на всеки!

1440p за всеки

QHD резолюцията става все по-популярна, тъй като се явява междинно ниво между Full HD и 4K. И докато последната затруднява съвременните видеокарти при игра, Full HD резолюцията, която доскоро беше стандарт, вече се усеща зърнеста и груба на дисплеите и с по-голям размер. С модела Q3279VWF AOC предлага перфектно решение в голям размер с диагонал 31.5 инча и резолюция от 2560 x 1440 точки и в резултат висока плътност на пикселите от 93.24 ppi. За сравнение при един 24-инчов дисплей с Full HD резолюция този параметър е 91.79 ppi.

 MVA панел

Q3279VWF притежава 31.5” MVA панел с QHD резолюция и 5 ms време на реакция, както и 60 Hz честота на опресняване. Този панел предлага истинска 8-битова дълбочина на цвета + FRC (контрол на кадровата честота), което осигурява 1.07 милиарда цвята, колкото предлагат и 10-битовите монитори. Този показател е 100 пъти по-голям, отколкото при дисплеите с 16.7 милиона цвята, което позволява на Q3279VWF да изобразява по-дълбоки и богати цветове и да постига безстепенни преливки.

Големият 31.5-инчов екран на Q3279VWF осигурява солидно пространство. Нуждите на домашните потребители, които се наслаждават на 1080p видео и многозадачна работа с различни приложения, както и на професионалните потребител и дизайнери, които се нуждаят от повече площ като размер и резолюция за редактиране на изображения и видео, ще бъдат посрещнати добре от Q3279VWF. MVA панелът предлага и респектиращ статичен контраст от 3000:1 за генериране на картина с отлично качество.

 Докато подобните достъпни монитори са снабдени с TN матрици, които страдат от ограничените зрителни ъгли, MVA панелът на Q3279VWF предлага широки ъгли на видимост до 178°/178° по двете оси, което плътно се доближава до предлаганото от IPS панелите. Благодарение на отличната еднородност на цвета при всякакви ъгли на наблюдение, дори стоящите отстрани ще могат да се насладят на богати цветове и много детайли. Технологията на AOC WCG (Wide Colour Gamut) осигурява покритие на 88 % от цветовия спектър NTSC.

 Готов за екшън

Геймърите също могат да бъдат изкушени от Q3279VWF, защото той е снабден с AMD FreeSync поддръжка. Тя осигурява синхронизиране на кадровата честота на видеокартата и монитора и така елиминира замазване, накъсване и насичане на графиката на играта. По този начин на геймърите няма да се налага да включват функцията V-Sync в игрите и така изкуствено да ограничават кадровата честота на видеокартата до честотата на опресняване на монитора, което увеличава входното закъснение на сигнала. Освен с достъпна цена, Q3279VWF идва и с време на реакция от 5 ms и честота на опресняване 60 Hz, което го прави подходящ за повечето играчи-любители. По-взискателните FPS/shooter игри изискват геймърски монитор AOC AGON за постигане на високи кадрови честоти от 144Hz до 240Hz!

 Добър за очите

Като много други монитори AOC, Q3279VWF идва и с технология Flicker-Free. След продължителна употреба конвенционалните монитори, които използват пулсово-широчинна модулация (Pulse Width Modulation), за да настройват яркостта, могат да причинят напрежение в очите и дискомфорт от появяващото се трептене. Технологията Flicker-Free използва DC (Direct Current) система за подсветка, за да подобри комфорта на потребителя.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни