Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


AOC добавя три нови монитора към своята основна геймърска линия

Специалистът при дисплеите AOC днес представи три нови геймърски монитора, които разширяват успешната линия от достъпни модели за игри, в която присъстват харесваните дисплеи G2460PF и G2460VQ6. В допълнение към техния привлекателен тристранен „безрамков“ дизайн, новата серия G90 предлага  впечатляващ набор от спецификации и възможности, които гарантират върхово геймърско изживяване: честота на опресняване от 144 Hz и AMD FreeSync технология за игра без насичане, накъсване и замазване при движение, и време за реакция от 1 ms, което елиминира призрачните ефекти. Новите дисплеи G90 имат режими AOC Low Input Lag Mode и AOC Shadow Control, както и удобна стойка, която може да бъде изцяло махната и то без да е нужна отвертка – идеално за LAN партита и спортни турнири!

Геймърско представяне на топ ниво

Серията G90 предлага модели в два размера: 24.5-инчовите AOC G2590VXQ и G2590PX, както и 27-инчовият AOC G2790PX. Всички те са с Full HD TN панел (1920 x 1080 пиксела) със съотношение 16:9, кратко време за реакция от 1 ms, което елиминира досадните призрачни ефекти и висока честота на опресняване (G2590PX и G2790PX: 144 Hz, G2590VXQ: 75 Hz), както и FreeSync поддръжка. Последната намалява насичането, накъсването и входното закъснение за по-плавно игрово преживяване. Режимът AOC Low Input Lag Mode предоставя на геймърите допълнително предимство: пропуска се по-голямата част от вътрешната обработка на сигнала, с което се осигурява още по-директно отразяване на действията на екрана. За игрите с много тъмни терени е много полезна функцията AOC Shadow Control: тя осветява твърде тъмните области от сцената, без да засяга изображението в останалите зони.

 

 

Изчистен дизайн, удобни функции

Със своя опростен “3-странен безрамков” дизайн мониторите G90 са приятни не само за гледане. Те позволяват на играчите да се фокусират върху играта и да създават конфигурации с до 3 монитора за още по-голямо потапяне в действието.

За да защити зрението на играча по време на продължителни игрови сесии, серията G90 прилага технологията AOC Flicker Free срещу умора в очите и режима AOC Low Blue Light Mode, елиминиращ потенциално негативните ефекти от вредната синя светлина.

За постигане на здравословна поза по време на игра G2590PX и G2790PX са снабдени с ергономична стойка, която може да се настройва по височина, да се завърта, накланя и обръща на 90 градуса. За бърза и лесна настройка на LAN партита и турнири по електронни спортове стойките на всички G90 модели могат да бъдат монитирани и отделяни за секунди – без нужда от отвертка. Благодарение на вградените стерео говорители, потребителите могат да се насладят на игри и забавления, без нужда да носят отделни колонки или слушалки.

 Изобилието от конектори като DisplayPort, HDMI, VGA и USB 3.0 (при G2590PX и G2790PX) прави моделите G90 съвместими с широк набор от входни източници и устройства.

 AOC G2790PX вече е в магазините, а през януари 2018 г. ще е наличен AOC G2590VXQ, последван от AOC G2590PX през февруари 2018 г. Препоръчителната крайна цена на моделите е съответно 689, 359 и 549 лв. с ДДС.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни