Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


„Сирма Груп Холдинг” навлиза на пазарите в Северна Европа

„Сирма Солюшънс“, дъщерно дружество на групата, стартира дейност в Стокхолм, Швеция, като част от стратегията си за разширяване във връзка с нарастващата клиентска база в Северна Европа

Българската софтуерна компания „Сирма Груп Холдинг“ създава ново дружество – Sirma AB, което е базирано в Стокхолм, Швеция. Търговският фокус на компанията ще бъде върху скандинавските пазари, както и регионите BENELUX и DACH. Компанията ще предлага пълния пакет от продукти и услуги, които групата предоставя. Sirma AB ще бъде ръководена от местен мениджър и екип, които ще имат задачата да установят трайни партньорства с глобални и регионални клиенти.

Междувременно изпълнителният директор на „Сирма Солюшънс“ Момчил Зарев сподели подробности за екипа, който ще развива международните операции. В него се включват Катя Забелинская, която ще заеме позицията директор „Нови пазари“ и Анна Шемякина, която ще поеме ролята на Директор „Стратегическо снабдяване“. Те ще ръководят стратегическия растеж на компанията по отношение развитието на бизнеса и съответно снабдяването. С повече от 20 години опит в обслужването на технологично интензивни клиенти и предприятия, Катя Забелинская и Анна Шемякина са готови да укрепят международния растеж на „Сирма Солюшънс“ в скандинавските пазари, DACH и BENELUX, като същевременно проправят пътя за нови стратегически инициативи по целия свят .

„С присъствие в Швеция, страна, която може да се похвали със значителен брой световно признати технологични еднорози и е пионерски регион за устойчив растеж, компанията ще бъде готова да разшири пазарното си присъствие и да създаде база за обмен на технологии и растеж на компетенциите“ – посочва Катя Забелинская.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни